Vi er en liten takseringsbedrift som hovedsaklig driver med eierskifterapporter i form av kjøp/salg av boliger.

BmTakst er et selskap med høy faglig kompetanse innen taksering av bygg og våre kunder er privatkunder, offentlige, meglere, utbyggere, eiendomsbesittere, advokater, borettslag, byggherrer og forsikringsselskap.


Vi har mange års erfaring og høy kompetanse innen taksering, byggekontroll, areal- og reguleringsplan og byggesak. Vi har kontor i Mjøndalen, men vi utfører oppdrag i hele Viken. For oss er det avgjørende med størst mulig kundetilfredshet når vi utfører vårt arbeid. Uansett om det dreier seg om enkeltstående eller flere oppdrag kan du forvente samme høye standard fra vår side.

Vi har gjennom en rekke prosjekter opparbeidet en bred kompetanse og tillit hos våre kunder, og vet av erfaring hva vi er gode for. Sikkerhet, kvalitet og samarbeid med kunden er en selvfølge, og har høy prioritet hos oss. Respekt og tillit er viktige verdier, på lik linje med kompetanse og erfaring. Vi leverer ca 500 eierskifterapporter årlig, og skulle du ønske å selge har vi våre meglere å anbefale basert på typen bolig, beligenhet pris etc.


Vi er stadig under utvikling for å holde følge med markedet.